Glädjebesked

Värdena har halverats säger min doktor och jag tror inte det är sant. Halverats!!! Visserligen är de fortfarande skyhöga – men de så kallade tumörmarkörerna man mäter i blodet har sänkts från 7500 till 3400 och just nu är det bara det som räknas. Börjar nästan gråta av lycka, känns som att vinna högsta vinsten. Det kunde ju lika gärna ha varit tvärtom.

Men nu är det positiva besked för första gången på länge, denna lite tuffa höst. Det gäller bara att njuta! Känner mig riktigt taggad på en ny omgång riddare, nu när jag vet att de gör nytta. Hoppas så att det ska fortsätta jobba till min fördel. Tänk om jag kunde få en vår – och kanske sommar – och må bra tack vare de här riddarna. Vet ju att de inte kommer göra mig frisk eller hjälpa mig för evigt, men jag satsar på att se fram mot ett halvår, ja varför inte ett år.

För det blir ju bröllop i sommar och det vill jag inte missa. Och så planerar vi boksläpp i september med pompa och ståt. Så det finns så mycket att se fram emot. Men allra mest betyder det förstås att må bra här och nu – och njuta i och av vardagen. Att kunna börja jobba igen och känna att jag orkar. Har mått så väldigt mycket bättre sen den senaste tömningen och hoppas verkligen det ska fortsätta så. För nu kommer december och adventstid – en riktig favorit då jag ska gotta mig i juleljus och julmusik.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone